Rosa 'Snövit'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Kosterroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Beschrijving

Rosa 'Snövit' of Kosterroos / Miniatuurroos - Informatie
Deze rosa 'Snövit' wordt ook wel kosterroos genoemd. Dit is een aparte groep rozen die opvallen door hun gedrongen groeiwijze. De gevulde bloemen houden wat formaat betreft het midden tussen de miniatuurrozen en trosrozen. De bloei is zeer rijk en houdt ook zonder het wegknippen van uitgebloeide bloemen goed aan. De geringe groeihoogte maakt deze kosterroos uitstekend geschikt voor in groepen vooraan de border. Deze roos is ook goed in pot te zetten. Deze roos wordt ook wel eens 'Rosa Witte Morsdag' / Rosa 'Morsdag Wit' genoemd. Deze struikroos groeit uit tot ongeveer 50 centimeter hoogte.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Snövit' klik hier! De Rosa 'Snövit' | Kosterroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.