Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Mansoor
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half
Standplaats: Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 10 cm
Advies aantal per vierkante meter: 11 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34AS-8
Beschrijving

Asarum europaeum of Mansoor

Asarum europaeum is een lage, groenblijvende, bodembedekkende tuinplant voor schaduwrijke plaatsen. Mansoor heeft niervormige, decoratieve bladeren. Deze tuinplant is vooral heel geschikt als bodembedekker, maar groeit traag en heeft een aantal jaren nodig om zich goed te ontwikkelen. Eenmaal volgroeid, heeft onkruid weinig kans meer. Bij levering zijn deze planten vaak wat teerder dan andere planten. Geef ze de tijd om te groeien. De bloei valt niet op, omdat de bruinpaarse bloemetjes onder de glanzende bladeren verscholen zitten. uiteindelijke beeld van Asarum europaeum is echter zeer de moeite waard. In de winter blijft deze tuinplant zijn blad gedeeltelijk houden. In strengere winters zal het blad verdorren. 

 

Standplaats Asarum europaeum

Asareum europaeum staat het liefst in de schaduw in een humusrijke bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Het is belangrijk is om voor een goed humeuze grond te zorgen bij het aanplanten. Voeg daarom wat extra pot- of aanplantgrond toe als de tuinplanten in de border worden gezet. 

 

Asarum europaeum snoeien en onderhouden

Mansoor heeft weinig onderhoud nodig. Haal na de winter alle uitgedroogde delen van de tuinplant weg, zodat jonge, frisse scheuten voldoende licht en ruimte krijgen.Waarom Asarum europaeum kopen of Mansoor kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Mansoor bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Asarum europaeum aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Mansoor en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Asarum europaeum is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Asarum europaeum op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Mansoor dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Asarum europaeum, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.