Asarum splendens

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Mansoor
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Bruin/wit
Bladkleur: Groen/wit
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Asarum splendens of Mansoor - Informatie:

Asarum Splendens is een lage, groenblijvende, bodembedekkende plant voor schaduwrijke plaatsen. Deze tuinplant heeft bijzondere, decoratieve, groene bladeren met witte vlekken.  Mansoor krijgt bij wat oudere planten bijzondere, meer onopvallende bloemen. Asarum splendens is vooral heel geschikt als bodembedekker, maar groeit traag en heeft een aantal jaren nodig om zich goed te ontwikkelen. Bij levering zijn deze planten vaak wat teerder dan andere planten. Geef ze de tijd om te groeien. Het uiteindelijke beeld van deze bodembedekkende tuinplant is echter zeer de moeite waard.

 

Standplaats:

Mansoor staat het liefste in de schaduw op een humusrijke bodem. Belangrijk is dus om voor goede humeuze grond te zorgen bij het aanplanten. Voeg daarom wat extra pot- of aanplantgrond toe bij het planten. 

 

Snoei en onderhoud:

In de winter zal deze tuinplant zijn blad (gedeeltelijk) behouden. In strengere winters zal het blad wat verdorren. In het voorjaar ontwikkelt Asarum splendens weer een fris, nieuw bladtapijt en kunnen oude verdorde bladeren verwijderd worden.De Asarum splendens | Mansoor koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.