U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Carpinus betulus - In rek 130x200 cm | Haagbeuk in rek | Tuinplantenwinkel.nl

Carpinus betulus - In rek 130x200 cm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Haagbeuk in rek
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Geel/bruin (onopvallend)
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: N.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 52 cm
Door ons geleverde hoogte: 200 cm
Afmetingen rek (b x h): 130 x 200 cm
Beschrijving

Carpinus betulus - In rek 130x200 cm of Haagbeuk in rek - Informatie:

Met deze leivorm haalt u een kant-en-klaar haagelement in huis. De Carpinus is een prachtige tuinplant,  die lijkt op een gewone beuk. Het blad loopt echter vroeger uit en heeft een kleine rimpelstructuur. In de zomer geeft de Carpinus betulus in rek veel beschutting en privacy. In de herfst laat de plant het blad normaal gesproken vallen. Er kan echter ook wat blad verdord aan de tuinplant blijven zitten op een windluwe plek. De fijne vertakking zorgt snel voor een dicht scherm en geeft ook tijdens de wintermaanden wat beschuttting.

 

Standplaats:

De Carpinus betulus groeit zowel in de zon als in de schaduw, in een goed doorlatende, drogere bodem maar doet het ook prima als de bodem wat vochtiger is en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Het snoeien van de Haagbeuk kan het beste gebeuren in de periode rond eind juni/begin juli. Snoei bij voorkeur met een (elektrische) heggenschaar. Scheer daarbij langs het rek af en laat een deel van de jonge scheuten staan. Op die manier vertakt de boom zichzelf steeds beter en ontstaat een strak beeld.

 

Let op!

Bij een bestelling van 3-5 stuks of meer van dit product, kan het zijn dat de aangegeven levertijd overschreden wordt. Dit omdat het een importproduct betreft. Mocht dit gebeuren, dan laten we het u weten. De Carpinus betulus - In rek 130x200 cm | Haagbeuk in rek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.