» Lei-sierkers 'Umineko' - Classic - pakket 6 stuks + EXTRA'S!

Lei-sierkers 'Umineko' - Classic - pakket 6 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Nederlandse naam: Sierkers
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Afmetingen rek (b x h): 200 cm x 130 cm
Totale hoogte leiboom: Keuze afhankelijk
Maximale tussenruimte: 60 cm
Product-serie: Classic

Lei-Prunus 'Umineko' of Lei-sierkers - Informatie:

De Lei-Sierkers heeft in het voorjaar prachtige, witte bloesems. De Sierkers geeft geen vruchten. De Lei-sierkers is een prima leiboom als u een wat gefilterd beeld wilt krijgen. Voor het tegengaan van 100% inkijk is deze leiboom minder geschikt. De herfstkleur is mooi oranje tot roodpaars. De Lei-sierkers is een van de nieuwe leibomen uit ons uitgebreide assortiment.

 

Standplaats:

Wat betreft grondsoort is de Prunus Umineko niet bepaald kieskeurig, al houdt deze absoluut niet van te natte en drassige grond. 

 

Snoei en onderhoud:

De Prunus 'Umineko' als leiboom dient u jaarlijks minimaal 1 keer te snoeien voor een mooi resultaat. De beste snoeiperiode voor de Lei-sierkers is juli - augustus. Snoei hierbij het scherm weer terug in vorm met een scherpe heggenschaar of gebruik een snoeischaar. De zijscheuten knipt u dan terug tot een paar knoppen vanaf het begin van de scheut. Vanuit die knoppen zal de boom opnieuw uitlopen, waardoor een steeds dichter leischerm ontstaat.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!De Lei-sierkers 'Umineko' - Classic - pakket 6 stuks + EXTRA'S! | Sierkers koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.