Spiraea vanhouttei - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Spierstruik
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/100 cm
Beschrijving

Spiraea vanhouttei of Spierstruik XL-serie - Informatie
Spiraea vanhouttei XL is een mooie sierheester met van mei-juni prachtige, witte, tuilvormige bloemetjes. De bloemen komen in lange aren op éénjarig hout aan de plant. Struikspirea staat het liefst in de zon of halfschaduw in een vochtige, humusrijke bodem en stelt verder weinig eisen aan de grondsoort. Deze tuinplant is winterhard, verkleurt in de herfst rozerood en verliest dan zijn bladeren.  De bloemen komen in lange aren aan de plant. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 100cm.

 

Snoei en onderhoud:

Op den duur kan Spiraea vanhouttei XL aardig groot worden. Door snoei is de plant ook goed op een hoogte van 1 meter te houden. Snoeien kan het best direct na de bloei, door een gedeelte van de takken tot op de grond af te knippen. De andere takken eventueel  licht snoeien voor vormbehoud.

Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Spiraea vanhouttei - XL | Spierstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.