Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over hosta

Van alle bladplanten is de hosta of hartlelie misschien wel het meest geliefd. De bladeren vormen de voornaamste reden om voor deze tuinplant te kiezen. Er zijn soorten met groen blad zoals de Hosta ‘Snowflakes’, blauwgroen blad zoals de Hosta ‘Halcyon’ of bont twee-kleurig blad zoals de Hosta ‘Francee’. In de zomer bloeien de meeste soorten met lichtlila of witte bloemen.

De plant groeit in pollen en kan worden gebruikt als bodembedekker. Het beste groeit de hartlelie in de halfschaduw of schaduw. Soorten met steviger blad zoals de ‘Halcyon’ kunnen ook in de zon staan op een voldoende vochtige grond. In de herfst en winter sterft het blad bovengronds af. In het voorjaar schiet de plant vanuit de grond omhoog met nieuwe bladeren.

Ook in pot doet de hartlelie het meer dan prima. Zet bijvoorbeeld meerdere soorten hosta’s op verschillende hoogtes bij elkaar voor een aantrekkelijk beeld.

Hosta kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

In onze webwinkel vindt u een divers assortiment hostaplanten. Deze kunt u gemakkelijk online kopen. Bestelde planten worden met zorg voor u verzameld en verpakt. De planten worden vervolgens binnen 2 tot 4 werkdagen bij u thuisbezorgd. Bij Tuinplantenwinkel geven we aangroeigarantie op al onze planten en bomen. Zo koopt u vertrouwd online de meest prachtige tuinplanten.

Hosta

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11243 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.