Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle violen

Voor kleur in de winter en het voorjaar zit u met deze violen altijd goed. Violen zijn ideaal om potten, plantbakken en de tuin van kleur te voorzien. De violen staan vanaf het begin in bloei en houden dit maandenlang vol. Bij vorst gaat de plant ter bescherming op de grond liggen. Als de temperaturen boven nul komt kruipen de planten weer overeind en gaat ze rustig verder. Op dit manier bloeien de violen tot aan juni door. Als de planten vervolgens tot flinke bossen zijn uitgegroeid en de dagen flink warmer worden komt er einde aan de pret. Het is dan tijd om de violen weer te vervangen voor zomerbloeiers.
 

Bij Tuinplantenwinkel vindt u een divers assortiment violen. U kunt kiezen uit violen met een grote of met een kleinere bloem. Op deze pagina vindt u ze allemaal bij elkaar. Beide violen bloeien even lang. Er zit een klein verschil in de groei dus als u ze samen wilt combineren is het wat lastiger. U kunt er beter voor kiezen om alleen grootbloemige of alleen kleinbloemige violen met elkaar te combineren. De groei van kleinbloemige violen is bossiger dan bij grootbloemige violen. U kunt de violen bij Tuinplantenwinkel.nl grofweg tussen september en april kopen. Houdt voor de exacte voorraad deze pagina regelmatig in de gaten.
 

Uw bestelde violen worden nauwkeurig en met zorg door ons verpakt en bezorgd door onze eigen bezorgers. Op die manier komen de planten altijd gezond en zonder schade bij u aan.

Alle violen

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 8897 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.