Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle violen

Voor kleur in de winter en het voorjaar zit u met deze violen altijd goed. Violen zijn ideaal om potten, plantbakken en de tuin van kleur te voorzien. De violen staan vanaf het begin in bloei en houden dit maandenlang vol. Bij vorst gaat de plant ter bescherming op de grond liggen. Als de temperatuur boven nul komt kruipen de planten weer overeind en gaan ze rustig verder met groeien. Op deze manier bloeien de violen soms tot aan juni door. Als de planten vervolgens tot flinke bossen zijn uitgegroeid en de dagen flink warmer worden komt er einde aan de pret. Het is dan tijd om de violen weer te vervangen voor zomerbloeiers.

 

Viooltjes kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Bij Tuinplantenwinkel vindt u een divers assortiment violen. Vanwege de kwetsbaarheid van deze planten kunt u de planten helaas niet online bestellen. U bent wel van harte welkom op ons plantencentrum waar we deze planten in het seizoen wel volop verkopen. Viooltjes zijn in het najaar en in het vroege voorjaar verkrijgbaar. Doorgaans vindt u de viooltjes in het najaar van de derde week in september tot de tweede week in november, en in het voorjaar vanaf de derde week in februari tot de laatste week van maart. Informeer eventueel naar de beschikbaarheid en voorraad van uw gewenste viooltje per e-mail.

 

Grootbloemige en kleinbloemige violen

U kunt kiezen uit violen met een grote of met een kleinere bloem. Op deze pagina vindt u ze allemaal bij elkaar. Beide violen bloeien even lang. Er zit een klein verschil in de groei dus als u ze samen wilt combineren is het wat lastiger. U kunt er beter voor kiezen om alleen grootbloemige of alleen kleinbloemige violen met elkaar te combineren. De groei van kleinbloemige violen is bossiger dan bij grootbloemige violen.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.