Menu
Geen producten gevonden

Informatie over haagconiferen

Met coniferen heb je snel een ondoordringbare haag. In ons online assortiment coniferen vindt u verschillende soorten. Thuja occidentalis 'Brabant' is een sterke groeier. Zijn doffe groene schubben kleuren in de winter brons. De types 'Excelsa' en 'Martin' zijn donkerder van kleur. Het type 'Smaragd' groeit uitermate compact en is, naast haaggroei, ook nog mooi om solitair te planten in de tuin. Voor tips over de betreffende soort en het planten kunt u de productinformatie bekijken op elke productpagina. Alle coniferen zijn per stuk te bestellen tegen een goede prijs, bovendien met aangroeigarantie. 

 

Coniferen kunnen worden gesnoeid tot strakke en dichte hagen die het hele jaar door groen blijven

 

Inspiratie Haagconiferen:

Haagconiferen groeien uit tot dichte, ondoordringbare hagen

 

Haagconiferen groeien uit tot dichte, ondoordringbare hagen. In deze tuin zijn verschillende soorten coniferen gebruikt zoals de Chamaecyparis met goudgele schubben en groene schubben.

 

Aan het einde van juni of begin juli worden de meeste haagconiferen gesnoeid maar het mag het hele jaar door

 

Een haagconifeer kan met een (elektrische) heggenschaar makkelijk gesnoeid worden. Hoe vaker de haag gesnoeid is geweest, hoe dichter de structuur zal worden.

 

Deze hoge conifeerhaag is gecombineerd met een lage taxushaag

 

Op deze foto is een lage taxushaag gecombineerd met een hoge thujahaag. De lage taxus zorgt voor een overgang tussen het pad en de hoge haag.

Video's over Haagconiferen:

 

 

Als u een conifeer gaat planten raden wij aan om aanplantgrond te gebruiken. De aanplantgrond vermengt u met de aarde in het plantgat zodat de conifeer goed zal aangroeien.

 

 

Ook een beukenhaag laat zich prima combineren met een haagconifeer. Een rode beukenhaag zorgt voor een prachtig kleurcontrast in de zomer terwijl de conifeer in de winter zorgt voor een blijvend groene uitstraling.

 

 

Om de randen langs bijvoorbeeld een pad netjes af te werken kunt u deze Cotoneaster langs de haag planten. Deze wintergroene bodembedekker is ijzersterk en zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt om te groeien.

 

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.