Acer platanoides 'Globosum' - 180 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Noorse esdoorn
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 32 cm
Geleverde stam hoogte: 180 cm
Beschrijving

Acer platanoides 'Globosum' of Bol esdoorn - Informatie

Acer platanoides 'Globosum' wordt ook wel eens Bol-esdoorn genoemd. De boom heeft een bolvormige groeiwijze. Het blad is handvormig en krijgt in de herfst een mooie, gele herfstverkleuring. Deze tuinplant is goed te gebruiken in de kleinere tuin, maar ook als laanboom naast bijvoorbeeld een oprit. Maar ook in parken en pleinen wordt de Bol-esdoorn aangeplant.

 

Snoei en onderhoud:

Acer platanoides 'Globosum' heeft graag veel licht en ruimte en staat het liefst in een humusrijke bodem, maar stelt weinig eisen aan de grondsoort. Mocht de kroon van de boom te groot worden, dan is deze terug te snoeien. Hij zal daarna weer mooi uitlopen, ook op oud hout. Zorg er wel voor dat u in het vroege voorjaar snoeit, wanneer de boom nog in rust is. Als u later snoeit, bestaat bij de Esdoorn de kans op bloeden.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Acer platanoides 'Globosum' - 180 cm stam | Noorse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.