Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-laurier - basic

Leilaurieren zijn wintergroen en bieden dus ook in de winter goed privacy. In het voorjaar verschijnen er witte bloemaren aan de leiboom die kleur geven. Het donkergroene blad is leerachtig van structuur en glanst in de zon. De Lei-Laurier wordt gesnoeid als een haag. Hierdoor ontstaat een dicht netwerk van takken en bladeren. Hier vindt u snoeitips voor onze leibomen.

In strenge winters kan het blad van een laurier vorstschade oplopen. Gebruik daarom deze leiboom niet op open, winderige plaatsen. Een wintergroen alternatief voor de Lei-Laurier met een fijnere structuur is de Lei-Conifeer. Al onze leibomen zijn stuk voor stuk eigenhandig geleid. Dit doen we al meer dan 25 jaar.

Lei-Laurier kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

In onze webwinkel vindt u twee soorten Lei-Laurierbomen. Dit zijn de Prunus laurocerasus ‘Novita’ en de Prunus laurocerasus ‘Caucasica’. Beide laurierbomen zijn wintergroen en hebben leerachtig blad. Er is een minimaal verschil in bladvorm en bladkleur tussen de twee soorten waarbij de ‘Novita’ iets breder blad en een wat lichtere kleur groen heeft. Zowel de ‘Novita’ als de ‘Caucasica’ groeien goed dicht.

Let op: De lei-Laurier uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Laurier - Basic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.