Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-laurier - classic

De Laurier is een veelzijdige plant. Het zijn stevige wintergroene planten die al jaren als haagplant worden gebruikt. Als leiboom zijn ze minder bekend maar biedt de plant dezelfde voordelen. Leilaurieren zijn goed wintergroene planten met stevig leerachtig blad.

Lei-Laurier kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

In onze webwinkel vindt u twee verschillende variëteiten Lei-Laurierbomen: De ‘Novita’ en de ‘Caucasica’. Beide komen uit dezelfde groep; namelijk de Prunus laurocerasus. De Prunus laurocerasus ‘Caucasica’ heeft iets smaller gevormde bladeren met een donkergroene kleur. De bladeren van de Novita zijn iets groter en iets lichter gekleurd. Zowel de ‘Novita’ als de ‘Caucasica’ groeien goed dicht.

In het voorjaar verschijnen er witte bloemaren in de Lei-laurier. De bloemen staan in langwerpige trossen bijeen. Lei-Laurieren groeien redelijk snel. Het scherm van de leiboom vormt een gesloten geheel en biedt goede privacy. In de winter is het blad van de Lei-Laurier bij strenge vorst gevoelig voor bevriezing. Het is daarom aan te raden deze leiboom niet te gebruiken op open, winderige plaatsen. Mocht het blad bevriezen dan loopt de laurier in het voorjaar wel uit op de twijgen.

Het blad van de Leilaurier is jaarrond diepgroen. Als u meer kleur zoekt is de Lei-Photinia  of Lei-Glansmispel aan te raden. Deze loopt in het voorjaar uit met rood gekleurd blad.

Al onze leibomen zijn stuk voor stuk eigenhandig geleid en/of geselecteerd. Dit doen we al meer dan 25 jaar. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij Tuinplantenwinkel een echt kwaliteitsproduct waar veel aandacht in zit. In pakketvorm vindt u alle benodigde materialen voor een strak geheel. U kunt de Lei-Laurier en accessoires ook los bestellen in onze webshop.

Lei-Laurier - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11251 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.