Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over bijzondere fruitbomen

Onder de categorie bijzondere fruitbomen vallen de niet-doorsnee, vergeten of net wat specialere soorten fruit. Uiteraard zijn ook deze planten van goede kwaliteit en een aanwinst voor uw (fruit)tuin. Laat u verrassen door deze selectie. Neem bijvoorbeeld de mispelboom. Deze fruitsoort wordt pas geplukt na een of enkele nachten vorst. Pas dan wordt de vrucht zachter en zijn ze eetbaar of te verwerken in jam. Omdat het extra moeite vergt om deze vrucht goed te kunnen eten is deze nauwelijks meer verkrijgbaar maar des te bijzonder. De boom zelf waaraan de vruchten groeien is ook de moeite waard vanwege de fraaie bloesem.

Naast de mispel vindt u hier soorten als de tamme kastanje, moerbei, abrikoos en de amandelboom

Bijzondere fruitbomen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle fruitbomen bij Tuinplantenwinkel.nl kunt u kopen in pot. Het voordeel van bomen in pot is dat u ze het hele jaar door kunt aanplanten behalve wanneer de vorst in de grond zit. We selecteren alleen de fraaiste en gezondste bomen zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Onze eigen bezorgdienst bezorgt de planten binnen 2 tot 4 werkdagen bij u thuis. Zo weten we zeker dat de planten zonder beschadiging worden geleverd. We geven daarnaast aangroeigarantie.

Bijzondere fruitbomen planten en verzorgen

Ook deze fruitbomen staan graag zonnig, veel van deze soorten kunnen ook in de halfschaduw heerlijk vertoeven. Zon zorgt voor een goede rijping en smaakontwikkeling van de vruchten. Vooral bij een abrikoos of amandelboom is een zonnige en beschutte standplaats een vereiste.

De bodem dient niet te nat te zijn en het liefst redelijk voedzaam. Zet bij hogere bomen altijd een boompaal voor steun, deze kunt u makkelijk mee bestellen. De verzorging is afhankelijk van de soort. De informatie hierover vindt u op de productpagina. Verwijder bij alle planten dode en beschadigde takken. In het seizoen kunt u de planten eventueel wat bemesten met organische meststof

 

Bijzondere fruitbomen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.