Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-beuk - rood - classic

Naast de groene is er ook een roodbladige variant van de Leibeuk. Het blad van deze Lei-Beuk is purper van kleur. In de zomer geeft dit een compleet andere uitstraling. Bij de nieuwe scheuten is het blad rood. In de herfst verkleurd het blad naar tinten geel en bruin. Het verschil met de groene beuk is dan niet meer zichtbaar. In de winter blijft het blad verdord aan de boom hangen. Pas in het voorjaar maakt het oude loof plaats voor het nieuwe frisgroene loof. De Leibeuk is een erg goed winterharde boomsoort dus ook op koude open plekken is er geen enkel risico op vorstschade. Enig punt van aandacht bij Leibeuken is de kans op zonnebrand. De bast van de beuk is niet erg gecharmeerd van de zon. We wikkelen daarom de stam in met jute. Dit beschermt de stam tegen zonnebrand. Lei-Beuken worden gesnoeid als haag waardoor een steeds vollere bos takken ontstaat. In de zomer biedt het scherm goede beschutting en privacy. De unieke leirekken worden net als de leibomen door ons zelf vervaardigt. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij Tuinplantenwinkel een echt kwaliteitsproduct. U kunt de Lei-Rode beuk los maar ook in pakketvorm aanschaffen. Uiteraard ontvangt u aangroeigarantie op onze leibomen.

Lei-Beuk - Rood - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.