Menu
Geen producten gevonden

»

Eenjarig

Informatie over eenjarig

Bij Tuinplantenwinkel.nl vindt u ook eenjarige planten. Omdat deze planten kwetsbaar zijn kunt deze niet online bestellen. U bent wel van harte welkom op ons Planten- en bomencentrum in Knegsel (NL). Het gehele jaar door bieden wij een verschillend assortiment planten aan die kort leven maar de tuin met veel bloemenpracht verrijken. Onder hen vindt u bijvoorbeeld geraniumsoorten, hangplanten, hanging baskets, kuipplanten en voorjaarsbloeiers.

 

Eenjarigen zijn planten die zoals de naam al doet vermoeden een jaar leven, soms zelfs korter. Dat komt simpelweg omdat ze kort leven of omdat ze niet bestand zijn tegen de vorst en daardoor het loodje leggen. Een aantal eenjarigen kunt u ook overwinteren door ze ’s winters binnen te zetten. Andere eenjarigen vinden het juist helemaal niet erg om in de kou te staan zoals violen. Zij gaan met vorst gewoon even liggen om bij temperaturen boven nul weer verder te groeien.

 

Alle eenjarigen hebben een ding gemeen: ze fleuren de omgeving meteen op! Met hun bloemen zorgen ze vaak voor maandenlang plezier. Eenjarigen zijn bruikbaar in de tuin maar worden ook vaak in potten gebruikt. Gebruik dan goede potgrond zodat de planten genoeg voeding hebben. Het groeien maar vooral het bloeien van eenjarigen kost hen veel energie. Deze potgrond kunt u bij ons online bestellen. U vindt deze onder het kopje overige > tuinbenodigdheden.

 

We hebben een onderscheid gemaakt in eenjarigen die we in het voorjaar en in de zomer verkopen. Zo kunt u gemakkelijk bekijken welke planten we te koop aanbieden in ons plantencentrum. Violen vormen een aparte groep omdat deze zowel in het najaar, als in de winter en het voorjaar te koop zijn. Bij ieder product vindt u informatie over wanneer deze ongeveer beschikbaar zijn voor de verkoop. Soms kan het zijn dat een bepaalde bloemkleur niet voorradig is. Houdt hier rekening mee. Informeer eventueel vooraf naar de beschikbaarheid door ons een e-mail te sturen.

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.