Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle eenjarigen

Eenjarigen worden veelal gebruikt om de tuin van wat extra kleur te voorzien. We kennen allemaal de hanging baskets gevuld met zomerbloeiers, die in de zomer menig tuin of zelfs straatbeeld een totaal andere uitstraling kunnen geven. Eenjarigen kunt u gebruiken in potten zoals bloembakken en potten op het terras. Daarnaast zijn eenjarigen ook bruikbaar in de tuin. U kunt bijvoorbeeld een perk beplanten met viooltjes in de herfst of perkbegonia’s in de zomer. Daarnaast is het ook hip om eenjarigen te combineren met vaste planten voor wat extra kleur. Dit kan bijvoorbeeld met de Salvia nemororosa 'Ostfriesland'. Dit is een vaste plant die zowel in het voorjaar als in het najaar bloeit met paarse aren en bijvoorbeeld in een roze/witte border voor een stevige portie extra kleur zorgt. Maak van uw tuin ook een kleurenpracht door middel van eenjarige planten!

 

Eenjarige planten bij Tuinplantenwinkel.nl

Op deze pagina vindt u alle eenjarigen die u door het jaar heen kunt vinden in ons Plantencentrum. Vanwege de kwetsbaarheid van deze planten kunt u deze niet online bestellen, maar u kunt deze planten in het juiste jaargetijde wel vinden in ons Planten- en bomencentrum te Knegsel (NL). Ons adres en openingstijden kunt u hier vinden. Bij ieder product op Tuinplantenwinkel.nl vindt u informatie rondom welke periode in het jaar de plant verkrijgbaar is. De gefotografeerde planten vormen slechts een deel van ons assortiment. Ieder jaar vindt u van half april tot eind juni volop eenjarige zomerbloeiers in hangpotten of los en in ontelbare kleuren en combinaties.

 

Wanneer kunt u eenjarigen planten?

Niet alle eenjarigen zijn altijd te planten. Geraniums zijn bijvoorbeeld niet bestand tegen vorst en kunnen daarom alleen gezet worden vanaf eind april/begin mei. Andere eenjarigen zoals het viooltje vinden de zomer veel te warm en groeien juist beter bij kouder weer. Door het jaar heen vindt u dus een wisselend assortiment. Vaak worden eenjarigen door het jaar heen afgewisseld zodat er jaarrond een kleurrijk geheel staat in uw tuin. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van voorgeplante voorjaarsbollen in pot zoals hyacinten, blauwe druifjes en narcissen.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.