Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle eenjarigen

Eenjarigen worden veelal gebruikt om de tuin van wat extra kleur te voorzien. We kennen allemaal de hanging baskets gevuld met zomerbloeiers, die in de zomer menig tuin of zelfs straatbeeld een totaal andere uitstraling kunnen geven. Eenjarigen kunt u gebruiken in potten zoals bloembakken en potten op het terras. Daarnaast zijn eenjarigen ook bruikbaar in de tuin. U kunt bijvoorbeeld een perk beplanten met viooltjes in de herfst of perkbegonia’s in de zomer. Daarnaast is het ook superhip om eenjarigen te combineren met vaste planten voor wat extra kleur. Dit kan bijvoorbeeld met de Salvia ‘Mystic Blue’. Dit is een eenjarige plant die bloeit van mei tot aan de vorst met paarse aren en bijvoorbeeld in een roze/witte border voor een stevige portie extra kleur zorgt. Maak van uw tuin ook een kleurenpracht door middel van eenjarige planten!
 

Op deze pagina vindt u alle eenjarigen die we op tuinplantenwinkel.nl aanbieden. Niet alle eenjarigen zijn altijd te planten. U zult hier dus ook planten tegenkomen die ‘tijdelijk uitverkocht’ zijn. Geraniums zijn bijvoorbeeld niet bestand tegen vorst en kunnen daarom alleen gezet worden vanaf eind april/begin mei. Andere eenjarigen zoals het viooltje vinden de zomer veel te warm en groeien juist beter bij kouder weer. Door het jaar heen vindt u dus een wisselend assortiment.
 

Tip: Mocht een product ‘tijdelijk uitverkocht’ zijn dan kunt u door te klikken op het product soms zien wanneer deze weer leverbaar is.

Alle eenjarigen

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 9578 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.