Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle eenjarigen

Eenjarigen worden veelal gebruikt om de tuin van wat extra kleur te voorzien. We kennen allemaal de hanging baskets gevuld met zomerbloeiers, die in de zomer menig tuin of zelfs straatbeeld een totaal andere uitstraling kunnen geven. Eenjarigen kunt u gebruiken in potten zoals bloembakken en potten op het terras. Daarnaast zijn eenjarigen ook bruikbaar in de tuin. U kunt bijvoorbeeld een perk beplanten met viooltjes in de herfst of perkbegonia’s in de zomer. Daarnaast is het ook super hip om eenjarigen te combineren met vaste planten voor wat extra kleur. Dit kan bijvoorbeeld met de Salvia ‘Mystic Blue’. Dit is een eenjarige plant die bloeit van mei tot aan de vorst met paarse aren en bijvoorbeeld in een roze/witte border voor een stevige portie extra kleur zorgt. Maak van uw tuin ook een kleurenpracht door middel van eenjarige planten!

 

Op deze pagina vindt u alle eenjarigen die u door het jaar heen kunt vinden in ons Plantencentrum. Vanwege de kwetsbaarheid van deze planten kunt u deze niet online bestellen. U bent natuurlijk van harte welkom in ons plantencentrum. Bij ieder product op Tuinplantenwinkel.nl vindt u informatie rondom welke periode in het jaar de plant verkrijgbaar is.

 

Niet alle eenjarigen zijn altijd te planten. Geraniums zijn bijvoorbeeld niet bestand tegen vorst en kunnen daarom alleen gezet worden vanaf eind april/begin mei. Andere eenjarigen zoals het viooltje vinden de zomer veel te warm en groeien juist beter bij kouder weer. Door het jaar heen vindt u dus een wisselend assortiment.

Alle eenjarigen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.