Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over voorjaarsbloeiers

In het voorjaar doet de zon wonderen. Veel planten en bomen beginnen weer te groeien en bloeien. De kleurenpracht neemt langzaam weer toe. Niet alleen planten bloeien op, ook bij ons begint het tuingevoel weer te kriebelen.

 

Voorjaarsbloeiers zijn de eerste bloeiende planten van het seizoen en zorgen al vanaf maart voor een vrolijke noot. Voorjaarsbloeiers zijn ideaal om aan te planten in bakken en potten rondom het huis. Ze zijn bestand tegen een nachtvorst en daarmee de ideale brug tussen de koude start van het voorjaar en de IJsheiligen. Zomerbloeiers zoals de geraniums en petunia zijn niet tegen vorst bestand en worden vanaf mei aangeplant.

 

Onder voorjaarsbloeiers valt bijvoorbeeld de Bellis. Dit plantje is beter bekend als het madeliefje en is een van de vroegst bloeiende planten. De bloemen van deze exemplaren zijn meer gevuld en zijn er naast wit ook in een roze en rozerode tint. De bloei kan lang aanhouden tot in juni en de planten zijn over te houden. Naast het madeliefje is het vergeet-mij-nietje nog zo’n mooie voorjaarsbloeier met een al even mooie naam. Het vergeet-mij-nietje bloeit met ontelbare blauwe bloemetjes met een klein geel hartje. De bloei duurt ruim twee maanden. Na de bloei kunt u het plantje laten uitzaaien. De jonge plantjes die in de zomer uitkomen bloeien in het volgende voorjaar.

 

Vanwege de kwetsbaarheid van deze planten kunt u deze niet online bestellen. De voorjaarsbloeiers zijn, indien voorradig, tijdens het seizoen wel verkrijgbaar in ons plantencentrum. Bij iedere plant in deze categorie vindt u terug wanneer u de plant doorgaans kunt vinden op ons plantencentrum. Het kan zijn dat de kleur en prijs afwijkt van ons actuele aanbod in de winkel. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de beschikbaarheid en de voorraad van de gewenste plant.

Voorjaarsbloeiers

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11239 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.