Menu
Geen producten gevonden

Informatie over buxusvormen

Buxus is werkelijk in elke vorm te snoeien. U kunt buxus snoeien als een strakke haag, maar ook een bolvorm is erg mooi. Iets geheel anders wordt het wanneer u buxusbollen in verschillende hoogtes tegen elkaar aan zet. Met zo’n groene wolk trekt u zeker de aandacht. Bovendien is het erg mooi. Maak nu uw eigen selectie online en speel met verschillende hoogtes. Zo maakt u er gegarandeerd iets speciaals van. Alles is mogelijk in onze online webshop, en alle planten die u bestelt, zijn van een perfecte kwaliteit en worden aangeboden tegen een goede prijs.

 

Buxusvormen passen bij uitstek in een tuin met een formele stijl of Franse stijl

 

Inspiratie Buxusvormen:

Buxusbollen kunnen ook worden samen gevoegd tot heuze wolkformaties; ook wel buxuswolken genoemd

 

Buxusbollen kunnen ook dicht bij elkaar worden geplant waardoor er één geheel ontstaat; ook wel een buxuswolk genoemd.

In een tuin met een Franse stijl, classicistische tuin of formele tuin komen buxusvormen zoals deze goed tot hun recht

 

In een tuin met een formele opzet, gebaseerd op Franse tuinen zijn buxusbollen en hagen niet weg te denken. Deze vormen kunnen ook worden gemaakt met Ilex crenata soorten of Lonicera nitida.

 

Buxus is altijd groen en geeft dus het hele jaar door kleur aan de tuin.

 

Door met vormen te spelen ontstaan ware kunstwerkjes. Buxus blijft daarnaast altijd groen en zorgt dus het hele jaar door voor een groene ruggengraat in de tuin.

 

Video's over Buxusvormen:

 

 

Buxusvormen zijn ook geschikt om in een pot te plaatsen. Gebruik bij het opplanten universele potgrond. Hierin zitten voldoende voedingsstoffen voor een goede start.

 

 

Net als buxus blijft deze Sarcococca wintergroen en is de plant goed te snoeien. Voor een schaduwplek in de tuin is het een goed alternatief die geen last heeft van de buxusschimmel en buxusrups.

 

 

Bij het aanplanten van buxusvormen in uw tuin raden wij aanplantgrond aan. Deze grond verbetert de bodemstructuur en zorgt voor voldoende voeding in de bodem.

 

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.