Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-amberboom - classic

Een leiboom met nauwelijks nadelen is deze Lei-Amberboom. Meest opvallend aan de Lei-Amberboom is het stervormige blad dat in de herfst spectaculair verkleurd in allerlei tinten geel en rood. Deze leibomen zijn redelijk snelgroeiend en groeien snel dicht. Het blad heeft totaal geen last van ziekten en plagen. Dit maakt de Lei Amberboom tot een uitermate gezonde leiboom. De Latijnse naam van de Amberboom is Liquidambar styraciflua ‘Worplesdon’. De selectie ‘Worplesdon’ heeft een dieper ingesneden blad en verkleurt nog roder dan de originele soort.

 

De Lei-Amberboom laat zich gemakkelijk snoeien. Het beste worden de bomen als een haag gesnoeid, zodat er een dicht netwerk van takken ontstaat. Snoeitips voor leibomen vindt u hier. Een alternatief met fijner blad is de Leihaagbeuk. De Lei-Amberbomen worden door ons zelf vervaardigd. Al jaren is de Classic-serie een gerenommeerd kwaliteitsproduct in ons planten- en bomencentrum. Onze leiboomrekken hebben we zelf ontwikkeld en zijn uniek in zijn soort. Succes met het online kopen van uw leibomen in onze webshop.

 

Let op: De lei-Amberboom uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Amberboom - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.