Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-beuk - groen - classic

Beuken zijn bekende bomen en haagplanten. In de herfst verkleurt het blad prachtig geeloranje om vervolgens verdord aan de plant te blijven hangen. Pas in het voorjaar wordt het verdorde blad afgestoten om plaats te maken voor frisgroen loof. De Leibeuk biedt dus ook in de winter beschutting privacy ondanks dat het toch echt een loofboom is. De Lei-Beuk is bovendien erg goed winterhard dus ook op koude open plekken is er geen risico op vorstschade. Enig punt van aandacht is de kans op zonnebrand. De bast van de beuk is niet erg gecharmeerd van de zon. Daarvoor wikkelen we bij Tuinplantenwinkel.nl de stam in met jute. Dit beschermt de stam tegen zonnebrand. Lei-Beuken worden gesnoeid als haag waardoor een steeds vollere bos takken ontstaat. In de zomer biedt het scherm goede beschutting en privacy. De unieke leirekken worden net als de leibomen door ons zelf vervaardigt. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij Tuinplantenwinkel.nl een echt kwaliteitsproduct. U kunt de Lei-Beuk los maar ook in pakketvorm online aanschaffen in onze webshop. Uiteraard ontvangt u aangroeigarantie op onze leibomen.

Lei-Beuk - Groen - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13544 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.