Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-linde - classic

De Leilinde is een echte klassieker onder de leibomen. De Linde is een snelgroeiende boom met middelgroot blad. In de zomer vormt de Lei-Linde een dicht scherm en zorgt ze voor veel privacy en schaduw. Leilindes worden al eeuwenlang voor leibomen gebruikt. Het zachte hout is ideaal te buigen, te snoeien en af te zagen. Het snoeien kan op twee manieren. In de winter kan de leiboom worden geknot tot op de etages. Na jaren van snoei ontstaan stoere grillige takken met veel knoesten. Een andere mogelijkheid is het snoeien van de leiboom in een haagvorm. Met deze methode ontstaat een dicht netwerk van takken welke ook in de winter wat beschutting biedt. Een nadeel van de Lei-Linde is de gevoeligheid voor luis en bladvlekken. Vooral op beschutte plaatsen met weinig wind wil dit weleens venijnig uitpakken. In dit geval is de keuze voor een alternatief zoals de Lei-Haagbeuk of Lei-Amberboom aan te raden. Op Tuinplantenwinkel.nl bieden we hier een overzicht van al onze boomsoorten in leivorm zodat u snel de juiste aankoop kan maken. Deze Leilindeclassic heeft een groter rek en een dikkere stam dan de Leilinde uit onze Basic-serie. Het rek in deze Leilinde is 200 cm breed bij 130 cm hoog.

Lei-Linde - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11256 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.