Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-linde - classic

De Leilinde is een echte klassieker onder de leibomen. De Linde is een snelgroeiende boom met middelgroot blad. In de zomer vormt de Lei-Linde een dicht scherm en zorgt ze voor veel privacy en schaduw. Leilindes worden al eeuwenlang voor leibomen gebruikt. Het zachte hout is ideaal te buigen, te snoeien en af te zagen. Het snoeien kan op twee manieren. In de winter kan de leiboom worden geknot tot op de etages. Na jaren van snoei ontstaan stoere grillige takken met veel knoesten. Een andere mogelijkheid is het snoeien van de leiboom in een haagvorm. Met deze methode ontstaat een dicht netwerk van takken welke ook in de winter wat beschutting biedt.

 

Een nadeel van de Lei-Linde is de gevoeligheid voor luis en bladvlekken. Vooral op beschutte plaatsen met weinig wind wil dit weleens venijnig uitpakken. In dit geval is de keuze voor een alternatief zoals de Lei-Haagbeuk of Lei-Amberboom aan te raden. Op Tuinplantenwinkel.nl bieden we hier een overzicht van al onze boomsoorten in leivorm zodat u snel de juiste aankoop kan maken. Deze Leilinde – classic heeft een groter rek en een dikkere stam dan de Leilinde uit onze Basic-serie. Het rek in deze Leilinde is 200 cm breed bij 130 cm hoog.

 

Let op: De lei-Linde uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Linde - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.