Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-sierappel 'red sentinel' - classic

Zowel in het voor- als najaar is deze leiboom een echte aandachtstrekker. In april of mei verschijnen er overal roze bloemknopjes te midden van frisgroene blaadjes. De bloesem is vervolgens wit van kleur. Na de bloesem begint de boom in grote getale appeltjes te vormen die in het najaar vuurrood verkleuren. In de herfst en winter blijven de appeltjes lang aan de boom hangen. Pas als de tijd er rijp voor is doen vogels zich tegoed aan deze lekkernij. Het redelijk kleine blad verschijnt in het voorjaar samen met de bloesem aan de leiboom. Helemaal dicht groeit het scherm van deze Lei-Sierappel eigenlijk nooit. De Lei-Sierappel wordt daarom het best om zijn sierwaarde aangeplant. Het snoeien van de Leisierappel kan in de zomer en/of winter plaatsvinden. Door de takjes een klein beetje terug te snoeien ontstaat een steeds dichter netwerk van takken en blaadjes. Online snoeitips voor leibomen zoals de sierappel vindt u hier. Door de gevoeligheid voor luis staan deze leibomen het beste op een open plek zodat de wind lekker door de bomen heen kan waaien. Als alternatief voor de Leisierappel kan worden gedacht aan de Leisierpeer. Deze heeft ook een prachtige bloesem in het voorjaar maar biedt in de volle zomer net iets meer privacy. In ons overzicht vindt u online alle leiboomsoorten bij elkaar en kunt u snel tot een goede keuze komen bij de aanschaf van uw leibomen in onze webshop.

Lei-Sierappel 'Red Sentinel' - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11054 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.