Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle heesters

Planten die houtachtige stelen ontwikkelen, worden heesters genoemd. Het is een groep planten met zeer uiteenlopende groei- en bloeiwijzen. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment heesters. Ze zijn gerangschikt in verschillende groepen, zodat u eenvoudig het juiste exemplaar kunt vinden. De grootste groepen hebben we alvast goed vindbaar gemaakt met een aparte pagina. Denk bijvoorbeeld aan de hortensia, de roos en de rododendron.

Hoe vindt u de juiste heester?

Niet alle heesters zijn terug te vinden op deze aparte pagina’s. Op deze pagina vindt u daarom alle heesters bij elkaar. U kunt deze vervolgens filteren op standplaats, uiteindelijk hoogte, bloeitijd en bloemkleur. Daarnaast kunt u selecteren of de plant wintergroen is (in de winter zijn blad behoud) of niet.

 

Ook de bladkleuren en vormen van heesters zijn erg divers en leveren mooie combinaties op. Kies bijvoorbeeld voor een roodbladige Japanse esdoorn in een door de kleur groen gedomineerde border. Door de rode bladeren krijgt de border een mooi accent en komen de andere planten nog meer tot hun recht.

 

Heesters combineren ook erg fraai met vaste planten zoals siergrassen, vaste plant geraniums, bodembedekkende planten en bijvoorbeeld lavendel. Een aantal heesters laten zich ook goed snoeien en kunnen een haag vormen.

 

U kunt alle heesters vertrouwd online kopen in onze tuinplanten webwinkel met de garantie dat er kwaliteit geleverd wordt. Onze webshop bevat actuele foto’s, zodat u kunt zien wat u bestelt. Wij leveren de heesters snel en de planten worden met de grootste zorg netjes verpakt. Dit maakt online bestellen van heesters in Nederland en België erg gemakkelijk.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.