Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over dwergconiferen

Anders dan hun grote neven en nichtjes blijven de coniferen in deze categorie klein. Door de uiterst trage groei verlangen ze maar weinig onderhoud. Het kleurenpalet is enorm divers. Door hun gedrongen groeiwijze zijn het ideale planten voor kleinere (stads)tuinen. Maar ook in grotere tuinen kunnen dwergconiferen enorm decoratief zijn. Een combinatie van verschillend gekleurde dwergconiferen zorgt voor een leuk kleurenspel. Bijvoorbeeld in groeperingen aan de voorkant van borders of tegen een heesterrand. De combinatie met heideplanten is ook erg klassieke maar succesvolle combinatie.
 

Dwergconiferen kunnen ook worden toegepast als bodembedekkers. Geschikte soorten hiervoor zijn onder andere de Juniperus horizontalis ‘Wiltonii’ of ‘Golden Carpet’. Dit zijn zeer plat groeiende coniferen die op den duur een gesloten tapijt vormen.
 

We hebben online een mooie selectie gemaakt van dwergconiferen, die u makkelijk online kunt bestellen. Op tuinplantenwinkel vindt u een grote voorraad dwergconiferen. De meeste dwergconiferen worden in pot gekweekt en zijn altijd te planten.

Dwergconiferen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.