Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over skimmia's

Met kerst worden de takjes van Skimmia ‘Rubella’ veelvuldig gebruikt. De fraaie bloemhoofdjes zijn zeer decoratief en worden gebruikt om kerststukjes op te vrolijken. Ook in de tuin zijn Skimmia’s een succes. Deze plant voegt zeker iets toe aan uw tuin, omdat de Skimmia juist in de winter zijn mooiste jas aantrekt. In het voorjaar springen de bloemhoofdjes open en bloeit de Skimmia wit. Vrouwelijke planten tooien zich met mooie rode bessen. De bontbladige ‘Magic Marlot’ zorgt ook in de zomer voor een vrolijk accent door het bontgekleurde blad. De groene bloemhoofdsoorten, zoals de Skimmia ‘Finchy’, zijn erg in opkomst. Ze combineren mooi in borders en zijn wintergroene heesters. De Skimmia ‘Fragrant Cloud’ heeft weer terra-achtige tinten, die mooi combineren met een pot. In onze webwinkel bieden we een heel mooi assortiment Skimmia’s aan die u bij een gemiddeld tuincentrum niet vindt. Kortom: online Skimmia’s bestellen is bij Tuinplantenwinkel.nl geen probleem! 

Skimmia's

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.