Menu
Geen producten gevonden

Informatie over lei appelboom elstar

Heerlijke Elstar appels plukt u gemakkelijk van de Lei appelboom. Het ras ‘Elstar’ is zelfbestuivend en een van de meest bekende appels. Lei appelbomen starten het voorjaar met prachtige zachtroze bloesem. Het scherm van de Lei appelboom Elstar is in de zomer niet potdicht maar filtert het licht wel goed en houdt het zo toch grotendeels tegen. 

Lei appelboom Elstar planten

De lei appelbomen staan graag op een vochthoudende vruchtbare bodem zoals kleigronden en (leemhoudende) zandgronden. Zorg voor een ruim plantgat en gebruik bij het planten altijd aanplantgrond. Let op een open en zonnige standplaats. 

Lei appelboom Elstar snoeien en verzorgen

Appelbomen zijn vatbaar voor bepaalde schimmels. Een open standplaats met voldoende luchtbeweging en een goede bodem zorgen ervoor dat schimmels minder vat hebben. Een luchtige takkenstructuur helpt ook. Dit kunt u bereiken door de leiboom elk jaar goed te snoeien. Snoeitips voor leibomen vindt u hier.

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.