U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Lei-Sierappel Veitch's Scarlet - Classic | Tuinplantenwinkel.nl
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over lei-sierappel veitch's scarlet - classic

Rekgrootte Classic-leibomen tuinplantenwinkel.nl
 Dit is de afmeting van het frame dat u vindt in een Classic-leiboom.
 

Alle leibomen uit de Classic-serie produceren we bij Tuinplantenwinkel.nl in eigen beheer. Alle bomen voldoen aan onze kwaliteitseisen en worden met zorg handmatig uitgeleid. U bent dus verzekerd van een kwaliteitsproduct. Op al onze leibomen krijgt u aangroeigarantie. De leibomen worden geleverd met vaste stamhoogtes. Dit is de hoogte gemeten van de voet van de boom tot aan de onderste etage. Een aantal leibomen uit de Classic-serie is verkrijgbaar in verschillende stamhoogtes. Omdat deze hoogte vastligt is het belangrijk vooraf te bepalen welke hoogte u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld een schutting of muur heeft staan met een hoogte van 180 cm. volstaat een stamhoogte van 180 of 190 cm. De schutting en leibomen zullen dan één geheel vormen.

 

Let op: De Classic-leibomen kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.