Menu
Geen producten gevonden

Informatie over overig

Bij het aanplanten van uw tuin heeft de grond vaak enige bewerking nodig. Een grond kan bijvoorbeeld geen goede structuur hebben voor planten of is uitgeput en dus arm aan voedingsstoffen. Voordat u gaat planten is het dan belangrijk de grond goed los te maken en indien nodig hier wat extra’s aan toe te voegen. Die extra’s vindt u in deze categorie. Denk bijvoorbeeld aan potgrond, tuinturf en verschillende meststoffen.
 

De potgrond en meststoffen zorgen voor voeding en lucht in de bodem. Twee erg belangrijke eigenschappen voor de meeste planten. Gebruik in eerste instantie bij het planten altijd een potgrond zoals Universele Potgrond, Aanplantgrond, Siertuinbemesting of Tuinturf. Pas wanneer de planten aangegroeid zijn geeft u extra voeding in de vorm van mest. Als u de aarde in uw tuin wat wilt ophogen, dan gebruikt u het beste Bemeste tuinaarde. Heeft u zomerbloeiers gekocht en wilt u de potten aankleden? Kies dan voor onze potgrond met langzaam werkende meststof. Dit is slechts een deel van ons assortiment.
 

Een aantal planten zoals bomen en leibomen vragen daarnaast om extra hulpstukken zoals een paal en band, bamboestokken en bindbuis. Ook deze vindt u in ons assortiment tuinbenodigdheden.
 

Naast de tuinbenodigdheden vindt u in deze categorie een overzicht van onze series. In deze series vindt u planten van een gelijke grootte of bijvoorbeeld allure. De series zijn te herkennen door een duidelijke stempel in de rechterbovenhoek van het productfoto. U vindt drie series. Op Tuinplantenwinkel.nl hebben we planten die een maatje groter zijn dan de standaard onder de XL serie geschaard. Planten uit de XL+ serie zijn nog maatje groter zijn. Denk dan aan zeer bijzondere heesters en jonge meerstammige bomen. In de Excellent serie tenslotte, vindt u bijzondere planten die niet op elke hoek van de straat te vinden zijn. Deze en planten uit de XL+ serie verdienen een prominente plaats in uw tuin of op uw terras.
 

In deze categorie zitten verschillende groepen planten verzameld. Uit eigen import voeren we een assortiment oude druivenstronken die rechtstreeks van de wijn en druivengaard komen. Voornamelijk uit Spanje en Italië. Een oude druif is erg leuk in een pot op het terras. Druiven verdragen volle zon erg goed en hebben weinig onderhoud nodig. Druivenplanten kunnen het beste gekozen worden op basis van het karakter van de stam en de zijtakken, in plaats van op basis van de vrucht. Alle druivenstronken produceren druiven, maar het kan wel eens voorkomen dat de stronken een jaar overslaan in het Nederlandse klimaat.

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.