» Pinus sylvestris 'Watereri' 100/125 - Excellent

Pinus sylvestris 'Watereri' 100/125 - Excellent

Product informatie

Nederlandse naam: Grove den
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen/grijs
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 100/125 cm

Pinus sylvestris 'Watereri' of Grove den - Informatie:
De Pinus sylvestris 'Watereri' is een den met een compacte groeiwijze. Deze variant van de Grove den uit de Excellent-serie is qua vorm meer als struik gekweekt. Volgroeit kan deze tuinplant 250 cm worden.
De kroon van deze den heeft de vorm van een onregelmatige parasol. De schors is oranjebruin; later grijsbruin. De aanvankelijk groene takken worden later meer geelgrijs en de naalden worden groengrijs. Er vormen zich langgerekte dennenappels die grijsbruin zijn. De Pinus sylvestris 'Watereri' groeit op arme niet te vochtige grond. Geschikt voor de kustgebieden. Omdat deze tuinplant goed te snoeien is, kunt u er naar eigen idee vorm in aan brengen, zelfs bonsai-achtige. Deze den is geschikt voor elke tuin en eventueel in een pot voor het terras of het balkon.

Wanneer u over voldoende ruimte beschikt is snoeien meestal niet nodig. Indien nodig kunt u de breedte beperken om de boom in model houden door het insnoeien van de takken op een eerstvolgende geplaatste zijtak. Snoei zo de uitlopers, die niet in de vorm passen, weg. Doe dit in de periode juni-september bij voorkeur bij bewolkt weer.
De Pinus sylvestris 'Watereri' 100/125 - Excellent | Grove den koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.