Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over geranium rozanne

Soms behoeft een plant eigenlijk geen introductie meer. De populariteit van deze plant is gestegen tot grote hoogte en niet voor niets...

De plant is de beste blauw of paars bloeiende plant op de markt. We benoemen niet voor niets blauw en paars want de bloemkleur verandert met de seizoenen mee. In de zomer heeft de plant een meer paarse kleur. In het najaar kleurt de bloem wat meer blauw. Over de hele bos verspreid vindt u de bloemen met een bleek hartje.

Kan ik Geranium ‘Rozanne’ snoeien?

In de zomer dijt de plant flink uit. De ranken kunnen eventueel iets worden teruggesnoeid om de plant in de breedte wat in te dammen. Dit kan in mei of in de zomer gedaan worden. Het resultaat is een iets compactere plant met een even rijke bloei. Naast ‘Rozanne’ is de plant ook bekend onder de namen ‘Jolly Bee’ en ‘Gerwat’.

Geranium ‘Rozanne’ kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Geranium ‘Rozanne' groeit het beste op een plek in de zon of halfschaduw maar kan soms ook prima in de schaduw staan. Omdat de plant in pot wordt geleverd kunt u deze het hele jaar door aanplanten. Uw bestelde plant wordt met zorg verpakt en binnen de aangegeven levertijd bezorgd door onze eigen gespecialiseerde bezorgdienst. Tevens geven wij aangroeigarantie op alle planten en bomen.

Geranium Rozanne

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.