Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over dakbomen - basic-serie

Dakbomen zorgen voor aangename schaduw in de tuin of bij het terras. Bij dakbomen worden de takken van een boom aangebonden in een frame zodat er een platte en brede kroon ontstaat. In deze Basic-serie bestaat het frame uit een drietal bamboestokken van 150 centimeter lang die kruislings in een gecoate metalen houder zijn gelegd. Hiermee ontstaat een stervormig frame met zes armen. Op elke arm is een hoofdtak aangebonden. De hoofdtakken vormen de basis van de dakboom. Vanuit hier zal de dakboom ieder jaar takken ontwikkelen die zorgen voor een gesloten bladerdek.

 

Ten opzichte van de Classic-serie is het frame een stuk eenvoudiger van vorm. De vorm leent zich bijzonder goed voor snelgroeiende bomen zoals de Dak-Plataan en de Dak-Moerbei. Door het frame kunt u de dakbomen uit de Basic-serie online tegen een scherpe prijs aanschaffen zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten.

 

Zowel de Dakplataan als de Dakmoerbei hebben grote bladeren. Ze groeien hierdoor snel dicht en zorgen hiermee voor een aangename schaduw. Dakbomen dienen eenmaal per jaar gesnoeid te worden om hun vorm te behouden. Dit gebeurt het beste nadat het blad van de boom is afgevallen. Lees dit blog voor al onze snoeitips. 

Dakbomen - Basic-serie

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.