Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over dakbomen - classic-serie

Een dakboom zorgt voor een natuurlijke schaduw in uw tuin zonder daar veel ruimte mee te verliezen. Bij een dakboom worden de takken gedwongen een houding aan te nemen door ze in een frame aan te binden. Na jaren van groei blijven de takken op hun plaats en heeft de boom een brede horizontale kroon met een groot schaduwvlak.

 

Al jaren vormen dakbomen uit de Classic-serie het hart van het assortiment dakbomen bij tuinplantenwinkel.nl. De dakbomen uit de Classic-serie worden aangebonden in een duurzaam gecoat stalen frame van 130 bij 130 centimeter. De coating gaat roestvorming tegen zodat het frame jarenlang mee gaat. In het frame worden in alle richtingen takken aangebonden. De dakboom groeit op deze manier snel dicht. Anders dan bij de Basic-serie kunnen nieuwe scheuten na aanplant nog makkelijk worden aangebonden. Hierdoor kunnen eventuele lege plekken nog sneller gedicht worden.

 

Door de mogelijkheid meer takken aan te binden kunnen ook andere minder hard groeiende boomsoorten worden aangeboden in dakvorm zonder daarbij aan kwaliteit in te leveren. Hierdoor is de keuze in dakboomsoorten groter dan bij de Basic-serie. Kies bijvoorbeeld voor prachtige herfstkleuren van de Dakamberboom. De dakesdoorn of dakveldesdoorn kleurt helgeel. Bijzonder is ook het grijsbehaarde blad in de zomer van de daksierpeer (Pyrus salicifolia ‘Pendula’). Het kleine blad van de laatstgenoemde sierpeer strooit het zonlicht diffuus over de ondergrond uit. Lees in dit blog alle informatie over de soorten dakbomen bij tuinplantenwinkel.nl.

 

Bij tuinplantenwinkel.nl koopt u alleen dakbomen van de beste kwaliteit. Al onze dakbomen produceren wij in eigen beheer en worden door onszelf geselecteerd. Bij iedere dakboom op tuinplantenwinkel.nl vindt u online uitgebreide info en actuele foto’s zodat duidelijk is wat u kunt verwachten bij levering.

Dakbomen - Classic-serie

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.