Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-laurier - 120-serie

De Leilaurier is een groenblijvende leiboom met vrij grote leerachtige en diepgroen gekleurde bladeren. De Laurier behoort tot de kersenfamilie (Prunus) en heeft naast het groene blad vaak een witte bloesem in het voorjaar. De bloemen verschijnen dan in aren aan deze boom. Later in het voorjaar en de zomer ontwikkelen zich ooit kersachtige vruchten. Omdat de leibomen ieder jaar gesnoeid dienen te worden is de bloesem vaak minder aanwezig. De boom wordt daarom ook vooral aangeplant vanwege het feit dat het blad ook in de winter de boom groen kleurt. Alleen de oudste bladeren vallen ieder jaar af gedurende het jaar.

Lei-Laurier kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Bij Tuinplantenwinkel.nl is de Lei-Laurier in verschillende vormen te koop. Deze Lei-Laurier in de 120-serie heeft een schermgrootte van 120 x 120 centimeter en is aangebonden in een stevig houten framewerk. De takken van de boom zijn hierbij uitgewaaierd over het scherm zodat deze snel dicht groeit. De boom is ook verkrijgbaar (indien voorradig) met een bamboe frame in de Basic-, Classic- en Small-serie. De schermgrootte en stamhoogte is bij iedere serie verschillend.

 

Deze lei-Laurier is een echt kwaliteitsproduct. De bomen worden door onszelf geselecteerd. U krijgt bij aankoop van uw leiboom bij Tuinplantenwinkel.nl altijd aangroeigarantie. Gebruik onze keuzehulp voor leibomen voor een overzicht van al onze leibomen. Alle snoeitips voor deze Lei-Laurier vindt u hier.

 

Let op: De lei-Laurier uit de 120-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen en goed te kunnen planten. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

lei-Laurier - 120-serie

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.