Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-haagbeuk - basic

De Lei-Haagbeuk, niet te verwarren met de Lei-Beuk, is een redelijk snelgroeiende leiboom met een fijne vertakking en klein tot middelgroot blad. De Leihaagbeuk groeit als leiboom goed dicht en heeft een fijne structuur. De Latijnse naam van de haagbeuk is Carpinus betulus. In het voorjaar verschijnt het nieuwe blad vrij vroeg. In vergelijking tot de gewone Leibeuk kan dit zomaar drie weken zijn. In de herfst verliest de Leihaagbeuk het blad, maar biedt de boom met haarfijn vertakte structuur toch wat privacy.
 

De haagbeuk is een gemakkelijk te snoeien boom. Het best wordt de leihaagbeuk in een haagvorm gesnoeid. Door het toepassen van deze methode ontstaat een dicht netwerk van takken. Een goed alternatief met een wat grovere bladstructuur is de Lei-Linde of de Lei-Amberboom. Met ons overzicht maakt u snel de juiste keuze. De Leihaagbeuk wordt, net zoals bijna alle andere leibomen, door onszelf vervaardigd. Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u betrouwbaar online uw leibomen met aangroeigarantie. Wij staan garant voor een echt kwaliteitsproduct.
 

Let op: De lei-Haagbeuk uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.
 

Lei-Haagbeuk - Basic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.