Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-sierappel 'evereste' - basic

De Lei-Sierappel ‘Evereste’ zet zowel in het voor- als in het najaar het beste beentje voor. In april of mei verschijnt er prachtige bloesem aan deze leiboom, gevolgd door vrolijk gekleurde appeltjes in het najaar. Door de Lei-sierappel elk jaar goed te snoeien, worden ieder jaar meer en meer bloemetjes en appeltjes gevormd. Het blad is klein tot middelgroot en verschijnt in het voorjaar vroeg aan de leiboom. Helemaal dicht groeit het scherm van deze Lei-Sierappel eigenlijk nooit. De Lei-Sierappel wordt het best om zijn sierwaarde aangeplant. Het snoeien van de Leisierappel kan in de zomer en/of winter plaatsvinden. Door de takjes een klein beetje terug te nemen ontstaat een steeds voller netwerk van takken. Door de gevoeligheid voor luis staan deze leibomen het beste op een open plek zodat de wind lekker door de bomen heen kan waaien. Als alternatief voor de Lei-Sierappel kan worden gedacht aan de Lei-Sierpeer. Deze heeft ook een prachtige bloesem in het voorjaar, maar biedt in de volle zomer net wat meer privacy. In ons overzicht vindt u alle leiboomsoorten bij elkaar en kunt u snel tot een goede keuze komen voor uw online bestelling.
 

Let op: De lei-Sierappel 'Evereste' uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.
 

Lei-Sierappel 'Evereste' - Basic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.