Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-veldesdoorn - basic

De Veldesdoorn is een bekende esdoornsoort die in de Benelux zelfs inheems is. Het type ‘Elsrijk’ valt op door de prachtige gele herfstverkleuring in het najaar. Bovendien is de soort beter resistent tegen schimmels. Het schors op de stam is diepgegroefd en maakt van deze leiboom een karakteristiek geheel. De Lei-Veldesdoorn is een makkelijk te snoeien boom met fijn blad. Lei-Esdoorns worden het beste als haag gesnoeid. Al snel onstaat een dicht netwerk van takken. Tips over het snoeien van leibomen vindt u hier.
 

De Lei-Esdoorn groeit snel goed dicht en komt als een van de eerste bomen in blad. De fijne structuur geeft de boom een strakke uitstraling. De unieke leirekken worden net als de leibomen door ons zelf vervaardigd. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij Tuinplantenwinkel.nl een echt kwaliteitsproduct. De basic-serie heeft een wat kleinere rekgrootte dan de classic-serie. U koopt daarom de lei-veldesdoorn – basic tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard krijgt u aangroeigarantie op onze leibomen.
 

Let op: De lei-Veldesdoorn ‘Elsrijk’ uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.
 

Lei-Veldesdoorn - Basic

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11243 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.