Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-sierappel 'evereste' - classic

De Lei-Sierappel ‘Evereste’ steelt zowel in het voor- als in het najaar de show. In april of mei verschijnen er roze bloemknopjes die vervolgens wit bloeien. De bloesem wordt al snel gevolgd door kleine groene appeltjes die in het najaar fel oranjerood verkleuren. De Lei-Sierappel heeft een zeer rijke bloei die elk jaar aanwezig is. Het redelijk kleine blad verschijnt in het voorjaar samen met de bloesem aan de leiboom. De appeltjes blijven in de winter nog lang aan de boom en zijn een voedingsbron voor vogels wanneer de winter toeslaat. Helemaal dicht groeit het scherm van deze Leisierappel eigenlijk nooit. De Leisierappel wordt daarom het best om zijn sierwaarde aangeplant.

 

Het snoeien van de Lei-Sierappel kan in de zomer en/of winter plaatsvinden. Door de takjes een klein beetje terug te nemen ontstaat een steeds voller netwerk van takken. Online snoeitips voor leibomen zoals deze Leisierappel vindt u hier. Door de gevoeligheid voor luis staan deze leibomen het beste op een open plek zodat de wind lekker door de bomen heen kan waaien. Als alternatief voor de Leisierappel kan worden gedacht aan de Leisierpeer. Deze heeft ook een prachtige bloesem in het voorjaar maar biedt in de volle zomer net iets meer privacy. In ons overzicht vindt u online alle leiboomsoorten bij elkaar en kunt u snel tot een goede keuze komen bij de aanschaf van uw leibomen in onze webshop.

 

Let op: De lei-Sierappel ‘Evereste’ uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Sierappel 'Evereste' - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.