Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over overige zomerbloeiers

Ons online assortiment van eenjarige planten is ieder jaar weer een feest. De hoeveelheid soorten, kleuren en rariteiten waaruit kan worden gekozen lijkt ieder jaar weer toe te nemen. Naast geraniums, hangplanten en kuipplanten is ook een uitgebreid assortiment perkplanten en bijvoorbeeld het vlijtig liesje. Deze vindt u in deze categorie overige zomerbloeiers.

 

Perkplanten zijn ideaal voor gebruik in potten of in uw border. Het zijn robuuste eenjarigen die over het algemeen makkelijk groeien en bloeien. Topper is de perkbegonia die in verschillende bloem- en bladkleuren verkrijgbaar is. De perkbegonia is erg makkelijk in verzorging. Eenmaal geplant in goede potgrond lijkt de begonia als vanzelf te groeien; water geven hoeft maar enkele keren.

 

Het vlijtig liesje is een zomerplant die al heel wat jaren meegaat. Er zijn twee soorten vlijtige lies; de fijnere Impatiens walleriana en de grovere Impatiens hawkeri. De laatstgenoemde is ook bekend onder de naam Impatiens New Guinea. De laatste jaren wint de Impatiens New Guinea enorm aan populariteit. De planten zijn steviger en de bloemen groter dan hun fijnere broertje. De Impatiens New Guinea is verkrijgbaar in diverse kleuren en staat het beste in de halfschaduw of schaduw.

 

Vanwege de kwetsbaarheid van deze planten kunt u deze niet online bestellen. De perkplanten zijn, indien voorradig, tijdens het seizoen wel verkrijgbaar in ons plantencentrum. Bij iedere plant in deze categorie vindt u terug wanneer u de plant doorgaans kunt vinden op ons plantencentrum. Het kan zijn dat de kleur en prijs afwijkt van ons actuele aanbod in de winkel. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de beschikbaarheid en de voorraad van de gewenste plant.

Overige zomerbloeiers

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.