Lei-Sierpeer - Classic - pakket 3 stuks + EXTRA'S!

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Lei Sierpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Afmetingen rek (b x h): 200 cm x 130 cm
Totale hoogte leiboom: Keuze afhankelijk
Maximale tussenruimte: 60 centimeter
Te overbruggen afstand minimaal: 600 cm
Te overbruggen afstand maximaal: 720 cm
Product-serie: Classic
Vruchtdragend: Nee
Beschrijving

Lei-Pyrus calleryana 'Chanticleer' of Lei-Sierpeer - Informatie:

De Lei-Sierpeer heeft gezond en glanzend groen blad. Hij wortelt goed diep en groeit op alle grondsoorten, ook aan de kust. Lei Sierperen hebben ook de mooie karakteristieke perenbloesem in april. Deze sierpeer geeft geen vruchten. Lei-Sierperen laten zich zowel in de zomer als winter goed snoeien. U kunt deze leiboom het beste scheren in de zomer zodat een dicht scherm ontstaat. Onregelmatig groeiende scheuten en waterloten kunt u in de winter uit de boom knippen. Dit zorgt voor een evenwichtige groei en mooi uiterlijk. De Lei-Peer is een prima leiboom als u een wat gefilterd beeld wilt krijgen. Voor het tegengaan van inkijk is deze leiboom minder geschikt. De herfstkleur is mooi geel met rood. Daarnaast blijft het blad tot in de late herfst aan de boom hangen. De Lei Sierpeer is een van de leibomen uit ons uitgebreide assortiment.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!

Een keuzehulp voor het kopen van leibomen op Tuinplantenwinkel.nl vindt u hier!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de Lei-Sierpeer  klik hier!      De Lei-Sierpeer - Classic - pakket 3 stuks + EXTRA'S! | Lei Sierpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.