Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over lei-sierappel evereste - small

Naast de bekende hogere leibomen vindt u op Tuinplantenwinkel ook kleinere leibomen. Het bescheiden formaat maakt deze leibomen ideaal voor de kleinere ruimten en voor korte afstanden. U kunt deze leibomen bijvoorbeeld gebruiken ter camouflage van een korte muur of kleine schuur. Ook in een voortuin zijn deze Small-leibomen goed toe te passen. De beperkte stamhoogte zorgt er dan voor dat u in de woonkamer vrij zit van passerend verkeer. Tegelijkertijd valt er nog voldoende daglicht naar binnen door de beperkte hoogte.
 

Rekgrootte leibomen uit de Small-serie van tuinplantenwinkel.nl
 Dit is de afmeting van het frame dat u vindt in een Small-leiboom.
 
 
Alle leibomen uit de Small-serie produceren we bij Tuinplantenwinkel.nl in eigen beheer. Alle bomen voldoen aan onze kwaliteitseisen en worden met zorg handmatig uitgeleid. U bent dus verzekerd van een kwaliteitsproduct. Op al onze leibomen krijgt u aangroeigarantie. De leibomen worden geleverd met vaste stamhoogtes. Dit is de hoogte gemeten van de voet van de boom tot aan de onderste etage. Een aantal leibomen uit de Small-serie is verkrijgbaar in verschillende stamhoogtes. Omdat deze hoogte vastligt is het belangrijk vooraf te bepalen welke hoogte u nodig heeft.

 

Als u van plan bent meerdere bomen naast elkaar te plaatsen is dat geen enkel probleem. De minimale tussenafstand (stam tot stam) is 120 centimeter. Bij deze afstand staan de frames van de leibomen tegen elkaar. Het is ook mogelijk de plantafstand te vergroten. Door de frames vervolgens met elkaar te koppelen kunt u de leibomen naar elkaar toe laten groeien. Op die manier heeft u vaak iets minder bomen nodig maar geniet u nog steeds van een prachtig resultaat.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.