Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle vaste planten

Vaste planten spelen een belangrijke rol binnen uw tuin. U kunt vaste planten betrouwbaar online kopen in onze tuinplanten webwinkel. Een hoogtepunt van uw tuin zijn vaak de vaste planten borders die rijkelijk bloeien. Veel vaste planten sterven in de winter bovengronds af, om vervolgens in het voorjaar opnieuw op te bloeien en juist deze jaarlijkse cyclus maakt de vaste plant zo aantrekkelijk. Ieder seizoen ziet u immers weer iets nieuws aan de plant.

Vaste planten kopen

Vaste planten zijn er in vele kleuren, vormen en maten en spelen een belangrijke rol in uw tuin. Voornamelijk zijn vaste planten geliefd om hun kleurrijke bloei, maar soms zit de sierwaarde voornamelijk in het blad of juist in een speciale toepassing zoals bodembedekker.

Bij Tuinplantenwinkel.nl stelt u gemakkelijk een eigen plantenborder samen. Met de filters kunt u een selectie maken op kleur, bloeitijd en uiteindelijke hoogte. Bij iedere plant vindt u een aantal planten per vierkante meter.

Omdat veel vaste planten in de winter bovengronds afsterven kunnen ze ook worden gecombineerd met wintergroene heesters en bijvoorbeeld siergrassen. Kies in de halfschaduw bijvoorbeeld voor het siergras Carex waarvan een groot aantal cultivars wintergroen zijn. Het meest bekend is de Carex morrowii ‘Variegata’. Een mooie en kleurrijke wintergroene heester voor in de zon is de Nandina domestica ‘Gulfstream’ of ‘Obsessed’.

Wanneer kan ik vaste planten aanplanten?

Omdat alle vaste planten bij Tuinplantenwinkel.nl in pot worden geleverd kunt u ze het hele jaar door aanplanten. Bij het aanplanten verwijderd u uiteraard wel de pot. Uitgebreide tips voor het aanplanten leest u bij onze plantinstructies.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.