Acer campestre 'Nanum' - 225 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Bol-veldesdoorn
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Groen/geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm
Geleverde stam hoogte: 225 cm
Beschrijving

Acer campestre 'Nanum' of Bol-veldesdoorn - Informatie:
De Acer campestre 'Nanum' is een variant uit de esdoorn-familie met kleiner blad en een fijnere vertakking. Hij heeft een bolvormige groeiwijze. De boom bloeit in april-mei met onopvallende groengele bloemen, waaruit later de bekende, gevleugelde vruchten groeien. De Bol-veldesdoorn is prima geschikt voor een kleinere tuin. De bladeren krijgen in het najaar een aandachttrekkende, gele verkleuring en vallen dan af. De tuinplant is vorstbestendig.

 

Standplaats:

Acer campestre 'Nanum' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Om de paar jaar een keer terugsnoeien is voldoende om de boom in model te houden.

 

* Herfstverkleuring informatie:

Het blad van de Bol-veldesdoorn verkleurt in het najaar. De kleuren op de foto geven een indicatie van deze verkleuring. De exacte verkleuring is afhankelijk van de standplaats en het weer en kan per jaar verschillen. Het is dus niet zeker of u de verkleuring zoals deze gefotografeerd is, ook terugziet in uw tuin. Aan de kleuren die op deze foto zichtbaar zijn, kunnen geen rechten worden ontleend.

 


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Acer campestre 'Nanum' - 225 cm stam | Bol-veldesdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.