Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-parrotia - basic

Vlamboom of Perzisch ijzerhout zijn Nederlandse namen voor deze boomsoort die wat blad betreft lijkt op een beuk. De boom wordt steeds vaker toegepast en daar zijn diverse redenen voor. Een daarvan is dat de boom goed bestand is tegen hitte als deze eenmaal aangeworteld is. De Parrotia is bovenal een zeer gezonde boom die nagenoeg geen last heeft van ongedierte of andere plagen. De boom laat zich erg gemakkelijk snoeien en is daardoor zeer geschikt als leiboom. Uiteindelijk zal zich een dicht scherm vormen en zorgt deze boom voor goede privacy.

In het voorjaar begint het blad zich al vroeg te ontwikkelen. De bladeren hebben dan vaak een brons-rode rand en glimmen prachtig in de zon. Later kleurt het blad dofgroen en vanaf de zomer kleurt het blad in de toppen soms al rood of oranje. In het najaar verkleurt het blad eerst prachtig geel, oranje en rood (vaak gevlamd; vandaar de Nederlandse naam). Het blad valt relatief laat van de boom af.

Lei-Parrotia kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Deze Lei-boom Basic-serie heeft een schermgrootte van 180 x 110 centimeter (bxh). Deze boomsoort is ook leverbaar in de Classic-serie met een schermgrootte van 200 x 130 centimeter (bxh). Het rek van Basic-serie bestaat uit 6 etages waarover hoofdtakken zijn uitgebonden. De bomen zijn los (individueel) en als pakket te bestellen wanneer u bijvoorbeeld meerdere bomen in een rij wilt plaatsen. In de pakketten vindt u extra bamboestokken waarmee u de leibomen met elkaar kunt koppelen.

Leibomen zijn een echte specialiteit van Tuinplantenwinkel. U vindt bij ons een ruim assortiment. Een keuzehulp bij het kiezen van uw leiboom vindt u hier.

 

Let op: De lei-Parrotia uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Parrotia - Basic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.