Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-parrotia - classic

Deze (nog) onbekende boomsoort verdient zeker meer populariteit. Het is een schitterende loofboom met gezond diepgroen blad in de zomer waarvan de nieuwe scheuten wat rood aangelopen blad hebben. Het fraaist is deze leiboom in het najaar wanneer het blad warm geel, oranje of rood kleurt. De herfstverkleuringen zijn het fraaist op een zonnige standplaats. De latijnse naam is Parrotia persica en verraad dat deze boom zijn oorsprong heeft in het Midden Oosten. Desalniettemin is de boom goed winterhard in België en Nederland. De boom kent vele Nederlands namen waarvan Perzisch ijzerhout en Vlamboom de meest gebruikte zijn.

Lei-Parrotia bij Tuinplantenwinkel.nl

De Vlamboom laat zich uitermate goed snoeien. Uiteindelijk zal zich een dicht scherm vormen. In de winter kunnen de bladeren voor een deel verdort aan de boom blijven hangen maar dat is geen zekerheid. Deze Lei-boom Classic heeft een schermgrootte van 200 x 130 centimeter (bxh). Het rek bestaat uit 7 etages waarover hoofdtakken zijn uitgebonden. Als u een leiboom koopt krijgt u deze aangebonden, compleet met rek geleverd. De bomen zijn los (individueel) en als pakket te bestellen wanneer u bijvoorbeeld meerdere bomen in een rij wilt plaatsen. De minimale plantafstand is 200 centimeter maar u kunt de leibomen ook iets verder uit elkaar planten. In de pakketten vindt u extra bamboestokken waarmee u de leibomen met elkaar kunt koppelen.

Leibomen zijn een echte specialiteit van Tuinplantenwinkel. U vindt bij ons een ruim assortiment. Een keuzehulp bij het kiezen van uw leiboom vindt u hier.

Lei-Parrotia - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11063 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.