Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-parrotia - classic

Deze (nog) onbekende boomsoort verdient zeker meer populariteit. Het is een schitterende loofboom met gezond diepgroen blad in de zomer waarvan de nieuwe scheuten wat rood aangelopen blad hebben. Het fraaist is deze leiboom in het najaar wanneer het blad warm geel, oranje of rood kleurt. De herfstverkleuringen zijn het fraaist op een zonnige standplaats. De Latijnse naam is Parrotia persica en verraad dat deze boom zijn oorsprong heeft in het Midden Oosten. Desalniettemin is de boom goed winterhard in België en Nederland. De boom kent vele Nederlands namen waarvan Perzisch ijzerhout en Vlamboom de meest gebruikte zijn.

Lei-Parrotia bij Tuinplantenwinkel.nl

De Vlamboom laat zich uitermate goed snoeien. Uiteindelijk zal zich een dicht scherm vormen. In de winter kunnen de bladeren voor een deel verdort aan de boom blijven hangen maar dat is geen zekerheid. Deze Lei-boom Classic heeft een schermgrootte van 200 x 130 centimeter (bxh). Het rek bestaat uit 7 etages waarover hoofdtakken zijn uitgebonden. Als u een leiboom koopt krijgt u deze aangebonden, compleet met rek geleverd. De bomen zijn los (individueel) en als pakket te bestellen wanneer u bijvoorbeeld meerdere bomen in een rij wilt plaatsen. De minimale plantafstand is 200 centimeter maar u kunt de leibomen ook iets verder uit elkaar planten. In de pakketten vindt u extra bamboestokken waarmee u de leibomen met elkaar kunt koppelen.

Leibomen zijn een echte specialiteit van Tuinplantenwinkel. U vindt bij ons een ruim assortiment. Een keuzehulp bij het kiezen van uw leiboom vindt u hier.

 

Let op: De lei-Parrotia uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Parrotia - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.