Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-plataan - classic

Een echte krachtpatser is deze Lei-Plataan. Het is de snelste groeier van alle leibomen. De groeikracht zorgt samen met het grote blad snel voor privacy. Leiplatanen worden in de winter teruggesnoeid tot op de etages. Op den duur ontstaan knoestige takken met een stoere uitstraling. In de zomer kunnen de takken eventueel ook worden terug genomen maar men dient rekening te houden met het fijne stof aan de onderzijde van het blad dat dan vrijkomt. Dit stof kan allergische reacties veroorzaken. Het beste wordt de Leiplataan dus in de winterperiode gesnoeid wanneer ze het blad verloren heeft. Duidelijke online snoeitips voor leibomen vindt u op een rijtje op deze pagina. Een alternatief voor de plataan met stofvrij blad is de Lei-Amberboom of Lei-Liquidambar. Dit is een uiterst gezonde leiboom met mooi gevormd blad.

 

Oude Leiplatanen krijgen prachtige karakteristieke schilferingen op de bast. Het scherm van een Leiplataan vormt in de zomer een groot dicht geheel. De unieke leirekken van deze Classic-serie worden net als de leibomen door ons zelf vervaardigd. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij Tuinplantenwinkel.nl een echt kwaliteitsproduct waar veel aandacht in zit. U kunt de Lei-Plataan los maar ook in pakketvorm online aanschaffen in onze webshop. Bij ieder product vindt u een uitgebreide uitleg. Uiteraard ontvangt u aangroeigarantie op al onze leibomen.

 

Let op: De lei-Plataan uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Plataan - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.