Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-sierpeer - classic

In het voorjaar kijken we graag de knoppen uit de bomen. Bij deze Lei-Sierpeer is dat werkelijk een genot. De bloesemknoppen zijn in maart al duidelijk herkenbaar. Het voorjaarsfeest is pas compleet in april wanneer deze boom als een van de eerste bloeit. Spierwitte bloesem tooit deze leiboom voor twee tot drie weken. Leisierperen geven geen vruchten. Van alle loofbomen heeft de Lei-Sierpeer wellicht het langst blad aan de boom hangen. Niet alleen loopt de boom vroeg uit, het blad blijft ook nog eens tot diep in de herfst aan de leiboom hangen.

 

De snoei kan zowel in de zomer als winter plaatsvinden. De Lei-Sierpeer wordt het beste gesnoeid in een los haagmodel. Dit betekent dat u de twijgen terug snoeit maar een deel laat staan. De Leisierpeer loopt uit op de resterende delen. Zaak is om de boom enigszins luchtig te houden. Dit vermindert de kans op schimmelinfecties alhoewel de Lei-Sierpeer hier minder gevoelig voor is dan de Lei-Sierappel. Ga voor alle snoeitips voor leibomen naar onze online blogpagina. Het leischerm zal grotendeels dicht groeien en geeft goed privacy. Als u liever een echt gesloten leiboom wilt hebben kiest u bijvoorbeeld voor de Lei-Amberboom of Lei-Haagbeuk. De unieke leirekken van deze Classic-serie worden net als de leibomen door ons zelf vervaardigd. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij Tuinplantenwinkel een echt kwaliteitsproduct. U kunt de Lei-Sierpeer los maar ook in pakketvorm online aanschaffen in onze webshop. Uiteraard ontvangt u aangroeigarantie op onze leibomen.

 

Let op: De lei-Sierpeer ‘Chanticleer’ uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Sierpeer - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.