U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Lei-Parrotia - Scherm | Tuinplantenwinkel.nl


Informatie over lei-parrotia - scherm

Het bekendste beeld van een leiboom is een boom met een hoge stam en een aantal horizontale takken welke een groen scherm vormen. Het scherm zorgt voor een natuurlijke verlenging van uw schutting of haag. 
Het kan ook zo zijn dat het frame op een veel lagere hoogte begint. De leibomen dienen dan meer als een scherm op ooghoogte. Bij Tuinplantenwinkel.nl noemen we deze vorm van leibomen, Leischermen.

 

Rekgrootte Leischermen van tuinplantenwinkel.nl
 Dit is de afmeting van het frame dat u vindt in een leischerm.
 
Alle leibomen uit de Scherm-serie produceren we bij Tuinplantenwinkel.nl in eigen beheer. Alle bomen voldoen aan onze kwaliteitseisen en worden met zorg handmatig uitgeleid. U bent dus verzekerd van een kwaliteitsproduct. De leischermen worden geleverd met een vaste stamhoogte van 50cm. Dit is de hoogte gemeten van de voet van de boom tot aan de onderste etage.  

Leischermen kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij het afschermen van een minder fraaie schutting of schuur. U kunt de bomen ook op ruime afstand van het object aanplanten zodat u eventueel nog ruimte overhoudt voor een opslaghoekje of bijvoorbeeld uw vuilcontainers. Daarnaast zijn leischermen bruikbaar om bijvoorbeeld in een voortuin de plaatsen. Met een leischerm beperkt u de inkijk in uw woonkamer.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.