Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-fruitbomen

Eigen fruit uit de tuin plukken vraagt al snel om meters ruimte. En die meters zijn niet overal beschikbaar. Met leifruit lukt het juist wel fruit te telen op weinig ruimte. Tegen een warme muur of schutting voelt het fruit zich zelfs prima thuis. De extra warmte zorgt voor een snelle en goede rijping van het fruit. Maar leifruit kan ook worden geplant in de open ruimte. Leuk om een tuin op te delen in meerdere vlakken of ruimten.

Leifruit koopt u op tuinplantenwinkel.nl in diverse formaten. Het assortiment bestaat uit u-vormige modellen en lei fruitbomen waarbij hoofdtakken horizontaal zijn ingebonden. De meeste fruitbomen die we aanbieden als leifruit zijn zelfbestuivend. Dit wil zeggen dat er geen andere ras nodig is om fruit aan de bomen te verkrijgen. Bijzonder zijn de DUO-fruitbomen waarbij twee elkaar bestuivende fruitrassen op één onderstam zijn geënt. De leivorm houdt deze DUO fruitboom goed in model zodat beide rassen in evenwicht blijven.

U krijgt bij aankoop van uw leifruit op tuinplantenwinkel.nl altijd aangroeigarantie. Lees voor meer tips over het snoeien en onderhoud van leifruit in deze online blog.

Lei-Fruitbomen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.