Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over leibomen - groenblijvend

Leibomen, zo ook groenblijvende leibomen zijn al jaren een specialiteit binnen ons planten- en bomencentrum. Bijna alle leibomen maken we in eigen beheer. Hierin hebben we al meer dan 25 jaar ervaring. De rekken van onze leibomen zijn makkelijk aan elkaar te koppelen. Zo kan iedereen een strakke rij leibomen plaatsen in zijn of haar tuin.

 

Groenblijvende leibomen kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

We bieden de  groenblijvende leibomen in een aantal series aan. De Basic-, Classic- en 120-serie zijn de meest gekozen opties. Daarnaast bieden we op Tuinplantenwinkel kleinere, lage groenblijvende leibomen aan in de Small-serie. Nieuw is de 150-serie, dit zijn leibomen met een groot rek van 150x150cm, deze zorgen meteen voor privacy. 

 

Het verschil tussen de series wordt bepaald door het rek dat wordt gebruikt bij het leiden. Bij de Basic-Leibomen is dit rek 180 bij 110 centimeter (bxh) en heeft het rek 6 horizontale liggers. Classic-Leibomen hebben een rek van 200 bij 130 centimeter (bxh). Dit rek is opgebouwd uit 7 horizontale liggers of etages. Leibomen uit de 120-serie hebben een rek of scherm van 120 x 120 centimeter (bxh) en leibomen uit de 150-serie hebben een rek van 150 150 centimeter (bxh). Leibomen uit de Small-serie hebben een beperkte stamhoogte en een rek met een afmeting van 120 x 90 centimeter (bxh). Dit rek is opgebouwd uit 5 liggers of etages.

 

Let op: De leibomen uit de Basic-serie, Classic-serie, 120-serie en 150-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

 

Standplaats en verzorging groenblijvende leibomen

Bladhoudende ofwel groenblijvende leibomen zijn er voor de kleine en grote tuin. Let er in grote tuinen wel op dat de bomen wat beschut staan en niet vol in de wind. Zeker de Photinia staat graag beschut en niet te nat. De Photinia heeft extra sierwaarde door het rode blad waarmee deze uitschiet. Een van de bekendste groenblijvende leibomen is de prunus, ofwel laurier. De laurier hebben we dan ook in diverse soorten beschikbaar! Groenblijvende leibomen zijn vaak duurder en niet zo goedkoop als een bladverliezende leiboom. Het voordeel van een groenblijvende leiboom is dan wel weer dat u jaarrond vrij zit. Alle groenblijvende leibomen welke we aanbieden zijn winterhard. Wel zijn sommige wat gevoeliger voor wind.

 

Bepaal vooraf de afstand die u wilt overbruggen met leibomen. Hier vindt u alle groenblijvende ofwel wintergroene opties bij elkaar. U kunt nog altijd ons blog raadplegen voor meer informatie.

 

Leibomen - Groenblijvend

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.