U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Leipeer Doyenne de Comice | Tuinplantenwinkel.nl

Informatie over leipeer doyenne de comice

Leipeer 'Doyenne du Comice' is een fruitboom met glanzend, diepgroen blad in de zomer. In het voorjaar bloeit deze perenboom met witte bloesem. Na bestuiving en weinig nachtvorst, zullen zich na de bloei peren vormen. Doyenne de Comice is een perenras met vrij grote, sappige peren en hebben een zoete smaak. Het ras is zelfbestuivend maar met een 'Conference' peer in de nabijheid heeft u nog een betere opbrengst.

Leipeer Doyenne de Comice planten en snoeien

Een peer rijpt het beste in de zon. De Leipeer staat dan ook graag in de zon, de peren zijn plukrijp in september of oktober. Om de vorm van de Lei-peer te behouden is het belangrijk om deze boom te snoeien. De in het rek aangebonden takken laat u intact. De zijscheuten mogen in de winter kort teruggesnoeid worden. In de zomer kunt u al de lange scheuten weghalen. Zorg voor een open structuur zodat overal genoeg zon bij komt om het fruit goed te laten rijpen. 

 

 

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.